VIËsta helpt jou
het leven te creëren waar jij van droomt! 

Welkom! Deze website is een site waar je gelukkig en blij van wordt. In de blogs zul je allerlei informatie vinden over onderwerpen als Positiviteit, Geluk, Liefde & relaties, Succes, Carriere & Geld, Focus en Zelfontwikkeling. Dit is geïnspireerd op de Wet van Aantrekking.

Graag wil ik je uitnodigen en inspireren om samen met mij het pad naar geluk op te gaan om het maximale uit het leven te halen. Om te gaan voor wat je werkelijk wilt doen en te realiseren wat je wenst. Jouw dromen waarvan je dacht dat ze niet haalbaar waren, Gelukspringlevend maken!

VIËsta houdt in: ‘het leven is een feest’. Op deze website zul je positieve en praktische tips gaan vinden, leuke verhalen en interessante topics over levensthema’s, om jou informatie aan te reiken om je leven positief, mooi, passievol en eenvoudig te maken. Positieve en praktische tips, leuke verhalen en interessante topics die je zullen helpen je leven naar een hoger niveau te tillen vol geluk, gezondheid en liefde. De levensthema’s zijn onder anderen Liefde & Relaties (gezin, familie, vrienden, collega’s, maatschappij etc), Gezondheid, Bewustzijn en Zingeving, Geld, Succes, Maatschappij en Wereld. In de blogs kun je inspirerende inzichten en leuke ideeën opdoen in een heldere taal. Veel dingen die je al wist en misschien soms even vergeet toe te passen én veel nieuwe inspiratie die je aan het denken zet.

Doelstelling

Mijn wens is een bijdrage te leveren aan een positievere wereld, door zoveel mogelijk mensen te inspireren en bewust(er) maken van een gepassioneerd en blijvend succesvol leven en de ongekende mogelijkheden, en om meer uit het leven te halen.

Je bent in dit leven gekomen om te genieten, en je hebt een talent gekregen om tot maximale ontplooiing te brengen. Want waarom zou je er genoegen mee nemen alleen de ster in het toneelstuk van je leven te zijn, als je ook de schrijver, de regisseur en de uitgever kunt zijn! Ik reik je graag informatie aan die jou inspireert en mogelijk kan helpen in het verwezenlijken van je dromen en het toelaten van geluk, zodat je het beste van jezelf kan geven aan alles om jou heen en daardoor aan jezelf!

Mijn drive en motivatie is een bijdrage te leveren aan het geloof in een wereld met en voor iedereen voldoende mogelijkheden om zich te ontwikkelen en met passie te leven en vooral; zijn passie te leven.

Interactieve website

0905-girl-happy

Je kunt reacties plaatsen per blog. Heb je vragen of een interessant onderwerp waarover je graag in de toekomst een post zou willen zien. Laat het mij weten!

 

Veel leesplezier!

Margo de Bruin

Voor nog meer positieve tips en quotes KLIK HIER