Ontdek de onzichtbare wereld

nieuwe inzichten

Heb je je wel eens afgevraagd of alles wat er met je gebeurt en wat er bestaat op de wereld puur door toevalligheid komt, of dat er een soort ‘orde’ achter zit Hoe ontstaat bijvoorbeeld die toevalligheden en hoe ontstaat synchroniciteit?

We trekken allemaal die dingen aan die we uitzenden. Dat wat overeenkomt met zichzelf wordt dus tot elkaar aangetrokken en gedachten zijn energie. Maar wat houdt dat nu precies in? En wat wordt bedoeld met je eigen trillingsfrequentie?
Laat je nog verder meenemen in de wereld van het onzichtbare……

Ons universum bestaat uit trilling. Gedachten en emoties zijn dus ook geladen met een trilling. De energiewereld van onze geest, onze gedachten en emoties worden vaak over het hoofd gezien, terwijl werkelijk alles in het leven doordrongen is van vibrerende energie. Einstein zei ooit: ’Niets gebeurt totdat iets beweegt’. Alles trilt met een specifieke frequentie.  Alles en iedereen heeft een eigen trillingsfrequentie die onthult wie je bent.

Abraham bedoelt met vibratie (trilling) de energetische uitstraling die je hebt en naar buiten stuurt. Een lage vibratie betekent een lage energie, zoals ziekten en emoties zoals angst. Een hoge vibratie betekent een hoge energie, zoals liefde, plezier en weldaad. De hoogste en snelste energie wordt Bron-energie genoemd. Wij en alles komen van deze vibratie, om daarna te gaan naar de wereld van dingen, lichamen, gedachten en ego’s.


De fascinerende wereld van het onzichtbare….

Als je om je heen kijkt, lijkt de wereld voor een groot deel te bestaan uit vaste objecten, zoals je computer, je koffiebeker en je eigen lijf. Toch is dat schijn, want in al die dingen bevindt zich een fascinerende wereld van kleine deeltjes, die volop in beweging zijn: moleculen, atomen, elektronen, protonen en neutronen. De kwantummechanica leert ons dat de allerkleinste deeltjes golven van energie zijn.  Materie is dus in feite verdichte energie. De wetenschap is het er over eens dat alles bestaat uit energie en dat energiesystemen bewustzijn hebben.

Meer ontdekken? Bezoek deze website voor meer informatie 

Wil je meer weten over Kwantumfysica, dan is de film What the bleep do we know interessant om eens te bekijken.