Hoe kom je tot de werkelijke vervulling van jouw wensen.
En, wat doe je als jouw wens vervuld is, maar de resultaten tegenvallen? Abraham Hicks vertelt je in dit filmpje de shift die je nodig hebt om je dromen te manifesteren.  Een interessant en ook leuk filmpje waar Abraham met een humoristische noot, een heel essentieel inzicht geeft op een verhelderende simpele manier.

 

Stap in de modus van ontvangen. Blijf enthousiast over je verlangen, en gefocust op jouw vortex versie (jouw meest ideale versie) van jouw verlangen, ongeacht of het al (deels) gemanifesteerd is en hoe de condities/ omstandigheden er in zijn cialis overnight shipping. Ook al zijn de uitkomsten, de condities, van je wens anders dan dat je had gewenst, laat je daardoor niet beïnvloeden en teleurgesteld over voelen. Heb vrede met hoe het nu is, en blijf gefocust op hoe je het WEL zou willen, want het is een reis in wording! Blijf er aan denken hoe jouw ziel erover denkt; die altijd en overal afgestemd is op de Bron. Die is altijd 100% gefocust op positieve resultaten, de resultaten die jij wilt, jouw dromen die vervuld zijn.

 

Zet jezelf op de positieve verwachtingsmodus

Stap 1: vragen om iets en stap 3: het toelaten. Dit zijn 2 verschillende stappen die meestal op verschillende momenten in de tijd plaatsvinden. Je kan niet in de vraagmodus en in de ontvangende modus zijn op hetzelfde moment. Wat er vaak gebeurt is dat men blijft vragen en vragen en vragen van wat er mist. Men probeert de wens te laten gebeuren door te blijven vragen of door actie. Daardoor blijf je te gewaar dat het nog niet gebeurd is! Je hebt het vraagdeel al gedaan. Alles staat klaar. Stel je in op de ontvangende modus, doe waar je plezier in hebt en je komt automatisch in de ontvangende modus!