Kaart onbeschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 16/10/2015
19:30 - 22:30

Categorieën


Zet je wensen om in werkelijkheid met deze Krachtige & Positieve workshop!
Ontwikkel een WETEN & VERTROUWEN, waardoor je je ideale leven gaat manifesteren. En integreer je wensen zonder grenzen, door dezen te vertalen naar BEELD en GEVOEL! Maak je dromen waar!
 
Met deze workshop haal je op een inspirerende en krachtige wijze je wensen naar boven en BEKRACHTIG je deze met de energie van Weten & Vertrouwen!
 
 
STEL JE VOOR………
… je hebt mooie wensen en je wilt je passie leven, een mooie relatie, een leuke baan en genieten van overvloed. Kortom; je wilt je wensen verwezenlijken die jou veel VREUGDE & ENERGIE geven. Je dagen zijn vol plezier en liefde en je geniet volop van elke dag!
En stel je NU eens voor …..
dat je dat VANDAAG al kan voelen en eigen maken!
Wij geven jou DE SLEUTEL om niet de versie te leven van het blijven wensen…… maar de versie van dat je het al leeft! Maak je dat gevoel helemaal eigen en WEES je droom!
>>>> Fake it until you make it wordt > Fake it and BECOME it!
 
 
** PROGRAMMA
 
We beginnen met een potluck; voor wie wil kan aanschuiven. Neem dan iets lekkers te eten mee. Dan kunnen we samen GEZELLIG en lekker genieten van een maaltijd
Vervolgens zullen we beginnen met de avond.
*********
 
18:00 inloop en POTLUCK
19.30 AANVANG, start met een oefening
20:00 PROGRAMMA bestaande uit
* gesprekken met Alcazar, stel jouw vraag aan de Bron
 
* Virtual Reality opstellingen
 
* Positieve bewustzijns PROCESSEN (zoals bijv focus oefening, successen delen, etc)
 
23:00 EINDE (kan eventueel met uitloop, in overleg)
 
***********
Het eerste gedeelte van de workshop bestaat uit GESPREKKEN met ALCAZAR. Alcazar is een BRON van Alwetende energie. Je kunt vragen stellen over elk onderwerp die jij wenst.
Vervolgens gaan we je vragen en wensen bekrachtigen door deze te VERANKEREN. Dat doen we o.a door oefeningen als opstellingen en bewustzijns processen (geïnspireerd door Abraham Hicks en Alcazar)
 
** WAT IS EEN VORTEX OPSTELLING?
 
Met een Vortex Opstelling (of virtual reality) maak je als het ware een foto van je onderbewustzijn waarin al je DIEPSTE VERLANGENS liggen opgeslagen en vertaal je die naar een BLUE-PRINT.
Het helpt je af te stemmen op de MAGNEET die je wilt zijn en het helpt je bij het openen van deuren, zodat het universum je kan brengen wat je in je HART wenst.
 
** WAT BRENGT DEZE WORKSHOP JOU?
Na afloop van de workshop ben je in contact met jouw VORTEX, heb je jouw Virtual Reality eigen gemaakt, en heb je inzicht in hoe dichtbij je al bent bij wat je wenst.
Deze workshop zal een BIJZONDER krachtige gelegenheid zijn voor het neerzetten van je DOELEN en zullen een trilling vrijmaken voor nog meer POSITIEVE ERVARINGEN in je leven.
Een fijne en en gezellige workshop die niet alleen erg leuk is om te doen, maar ook heel TRANSFORMEREND en bekrachtigend werkt door het samenzijn met gelijkgestemden en de POSITIEVE ENERGIE door het samenzijn.
 
** DOEL VAN DE WORKSHOP
– Bewust creëren
– Verhogen van je vibratie en vibrationele
punt van aantrekking
– In verbinding staan met (je) Bron
– Je wensen te WORDEN en te ZIJN
 
** VOORBEREIDING
 
– Stel je alvast in op wat voor vragen je zou
willen stellen aan Alcazar.
– VISUALISEER je wensen, schrijf ze op, beschrijf de details van hoe het voelt, wat je doet, hoe het er uit ziet etc.
 
** AANDACHTPUNTEN
 
– Het gesprek met ALCAZAR is in het Engels
– In het gesprek met Alcazar wordt er een sessie gehouden, en vervolgens een pauze. En dan weer een vervolg van een volgende sessie.
– Het is fijn als je van te voren al goed in jezelf weet wat je VRAAG is. Dit bundelt nog meer de kracht en energie in de vraag, waardoor antwoorden nog meer “leading edge” zullen zijn.
– Er kunnen ook algemene LEVENSVRAGEN worden gesteld over Wet van Aantrekking, maatschappij, de aarde etc..
 
** PRAKTISCHE INFORMATIE
 
DATUM : vrijdag 16 oktober
TIJD : 19:30 – 23:00 uur (evt 18:00 potluck)
 
LOCATIE
Gastvrouw : Margo de Bruin,VIËsta
Adres : Hoofdstraat 177 Krimpen
aan de Lek (parkeren is GRATIS)
 
BIJDRAGE : deze vrijdag is het GRATIS
een donatie is welkom!
ORGANISATIE:
* VIEsta
Margo de Bruin www.viesta.nl
Website: www.viesta.nl / abraham-hicks.wix.com/club
 
* TEACHINGS OF ALCAZAR
Emile en Liz, Alcazar
Website: www.teachingsofalcazar.com
 
 
** AANMELDEN
Je kunt je aanmelden door hier op het facebook evenement aan te geven dat je gaat.
 
 
LAAT JE VER-WONDEREN!
Nodig natuurlijk gerust ook eigen vrienden uit!
 
 
 
* * TOELICHTING
 
 
* VORTEX OPSTELLINGEN (Virtual Reality )
 
Met Virtual Reality Opstellingen – oftewel Vortex opstelling – werk je met het energie VELD. In een groep stelt de vraagsteller een vraag over een LEVENSTHEMA. Alle facetten die meespelen worden opgesteld door mensen uit te groep ( de representanten) Zij zullen impulsen voelen om op een bepaalde manier te staan t.o.v de andere elementen. Zodoende wordt ZICHTBAAR hoe alles in jouw leven zich tot elkaar verhoudt.
Een Vortex opstelling is alles al zo opstellen in dat je er al bent! Alles wat je wenst is er al en die dimensie REALITEIT dus ook, dus die veld energie kan ook al neergezet worden. Je zult dan vervolgens gaan voelen en INTEGREREN hoe dat voelt..welke hulpbronnen heb je dan naast je, wat doe je dan, welke eigenschappen zijn er etc….
Kortom; die vibratie zul je je helemaal EIGEN gaan MAKEN door al in die energie te gaan staan. Het veld zal tot je spreken.
 
 
* OVER ALCAZAR
 
Alcazar is een EENHEID van lichtenergie. Door de boodschappen van Alcazar krijg je de kans om te communiceren met een ONEINDIGE BRON van licht, liefde en kracht.
Alcazar zet altijd de PERSOONLIJKE BELEVING van de vragensteller centraal. Dat betekent dat wanneer jij een vraag stelt met als doel een nieuw inzicht te verkrijgen, deze vraag op een verassend lichte, leuke en precieze manier uitgelegd wordt. EXACT op jouw persoonlijke situatie toegespitst.
Door deel te nemen aan een workshop van Emile en Liz krijg je als deelnemer niet alleen de kans zelf vragen te stellen, maar ontvang je ook NIEUWE INZICHTEN door het luisteren naar de vragen en antwoorden van en voor andere deelnemers.
ANTWOORDEN op vragen als ‘Hoe laat ik mijn dromen uitkomen’, ‘Hoe werkt de Wet van de Aantrekking’ en ‘Hoe kan ik mij zo goed mogelijk voelen’, komen veelvuldig naar voren. Indien je besluit een workshop te volgen zal je Emile horen praten. Hij vertaalt de boodschappen die hij ONTVANGT naar spraak, zodat jij in gesprek kan treden met Alcazar.
Een workshop is zodoende een BIJZONDERE KANS om in direct contact te treden met deze bron van licht en wijsheid.
Bij deze nodigen we je van harte uit!
 
 
 
Voor vragen stuur een mailtje naar info@viesta.nl

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.